Oktober-fest Narvan Maatilamajoituksessa Helenan Kanat ja Kammarit

Oktober-fest Narvan Maatilamajoituksessa  Helenan Kanat ja Kammarit featured image
Event date 30.09.2023 - 30.09.2023
Event location Ylä-Narvantie 5, 37370 Vesilahti
City Vesilahti
Event organiser Narvan Maatilamajoitus Helenan Kanat ja Kammarit
Event category Torit ja markkinat

Narvan Kylän oma Octoberfest-tapahtuma lauantaina 30.9.2023 Narvan Maatilamajoituksessa. Ohjelmaa kaikille koko päiväksi!

HELENAN NAVETTAKIRPPIS on auki klo 11 alkaen.
KAIKKI TAVARAT -50%!!!!!!!! Muista myös yhdeltä hyllyltä tavarat ilmaiseksi!!!!
MAISTUVAA
Kahviossa myynnissä Oktoberfest-teemalla saksalaistyyppisiä maittavia pretzeleitä, herkullista grillimakkaraa, suussa sulavia kotitekoisia leivonnaisia ja oman tilan luomulihasta valmistettuja maukkaita grillivartaita.
ELÄMYKSIÄ
Ilmainen peräkärrykuljetus traktorilla Narvan kyläbistron ja maatilamajoituksen välillä. Kuljetus bistrolta tasatunnein klo 13-16. Nauti veteraanitraktorin rauhallisesta maalaiskyydistä- ja maisemista!

Lisäksi tilan pihalla Nostalgia Valmettien näyttely, traktoreita kuudelta eri vuosikymmeneltä. Tutustu kotimaisen traktorin kehityskulkuun tai tule muistelemaan menneitä aikoja niiden kanssa. Voi myös muuten vaan tulla potkimaan renkaita 🙂

Avoimet ovet klo 11-17 maatilamajoituksen majoitustiloissa ja aittamuseossa. Voit tutustua myös touhukkaisiin kanoihin, söpöihin tipuihin Tipi ja Tii, viehättäviin kissoihin ja lehmiin.

Kävelymatkan päässä tilalta kyläbistro aukeaa klo 12. Bistrolla esiintyy kuuluisa Narvan torvisoittokunta ja trubaduurit alkaen klo 16. Bistrossa tarjolla tietenkin kehutut syötävät ja juotavat!

Maatilamajoituksella päivä päättyy klo 17, mutta bistrolla juhlat jatkuvat yöhön asti!

Willkommen!
Narvan Maatilamajoitus
Helenan Kanat ja Kammarit

Back to top of page